Zwemles, met diplomagarantie, voor een vaste prijs!

Ouders zijn nauw betrokken en zwemmen een bepaalde periode mee in diep water.

 

Geen wachtlijst voor kinderen vanaf 4.5 jaar! 

Starters- en Oefengroep = privéles, maximaal 4 kinderen per groep.

Zwemlocaties nabij de A2 in Vianen en achter stadion Galgenwaard in Utrecht.

Voornamelijk zwemles in het weekend! 

 In de Starters & Oefengroep genieten alle kinderen privéles

U wilt duidelijkheid en wij realiseren ons dat er veel informatie op onze site staat. Wij willen u volledig informeren, zodat ook u de juiste keus kunt maken, succes!

Wij hebben een logische opbouw in de zwemontwikkeling voor ieder kind weten te ontwikkelen. Daarvoor gebruiken wij 2 locaties. De Mytylschool in Utrecht en het 'grote zwembad' SC Helsdingen in Vianen.

In Vianen vind de kennismaking en het proef- en diplomazwemmen plaats. Tevens kan uw kind de gehele lesperiode in Vianen blijven zwemmen. 

In Utrecht bestaat de mogelijkheid om het grootste gedeelte van de lesperiode daar plaats te laten vinden, maar de kennismaking en het proef- en diploma-zwemmen vind plaats in Vianen. Tevens adviseren wij u om gebruik te maken van de Stickerkaart, zwemabonnement voor het zwembad in Vianen, om uw kind tijdens de recreatieve uren te laten wennen aan het grote bad.           

Onze missie is om op een leuke en kindvriendelijke manier zwemles te verzorgen. In de meeste gevallen leert uw kind zich binnen 3 maanden voortbewegen in diep water en is het behalen van het A-diploma binnen 10 maanden geen uitzondering.

Tijdens onze zwemlessen laten wij de kinderen ook kennismaken met overleving. Fijn om te weten dat uw kind niet in paniek raakt bij het vallen in diep water.

Uw kind staat centraal en niet ons systeem. Nog niet met het gezicht in het water?Geen probleem, wat kan uw kind wel? Kinderen in hun waarde laten en serieus nemen vinden wij belangrijk en wat is er voor uw kind belangrijk. 

Geen wachtlijst, hoe kan dat?

Uw kind start in de Startersgroep met nooit meer dan 4 kinderen. In die periode krijgen wij een goed beeld van uw kind en kunnen wij een traject starten welk past bij uw kind. Ieder kind is uniek en daar anticiperen wij op. Wij werken met een beloningssysteem. Als uw kind een bepaald doel heeft behaald, belonen wij dat met een sticker. Als uw kind inzet heeft getoond belonen wij dat met een sticker. Door deze aanpak is er een gezonde doorstroming binnen onze zwemschool en zal uw kind zich niet gauw gaan vervelen met het herhalen van dezelfde lesstof. 

Maximaal 4 kinderen in de startersgroep

In de startersgroepen, zaterdag in Vianen en zondag en maandag in Utrecht, bevinden zich maximaal 4 kinderen in één groep en nooit meer dan 8 kinderen in het gehele bassin. Er zijn bij al onze zwemlessen ouders aanwezig. In beginsel niet altijd dezelfde ouders. Dit om uw kind ook aan ons te laten wennen en het kan zijn dat uw kind ander gedrag vertoont als u bij de les aanwezig bent. Om de week bent u er in de beginfase bij en mocht de situatie erom vragen dan wijzigen wij. 

M.u.v. de zomer- en kerstvakantie gaan wij door met de zwemlessen. Uw kind ontvangt een Stickerkaart waarbij u en uw kind, ook op eigen gelegenheid, extra kan oefenen in SC Helsdingen te Vianen tijdens de recreatieve uren. Op zaterdag- en woensdagmiddag zijn wij ook altijd aanwezig om te ondersteunen. 

Na de Startersgroep zwemmen de ouders een periode mee in Helsdingen Vianen. Voor u en ons heeft dat voordelen. U weet precies waar uw kind staat, u ontvangt ondersteuning op technisch gebied en communicatie is tijdens de lessen optimaal. Voor kinderen die er uit springen stellen wij een versnellingstraject in werking om de zwemles voor hen aantrekkelijk te houden, dit terwijl ons systeem al snel werkt.

Geef de tijd, de tijd!

Onze ervaring leert dat pushen geen zin heeft. In de Startersgroep krijgen wij een goed beeld van uw kind en vervolgens stellen wij een programma samen die past.

Wij geven de tijd, de tijd. 'Gek' genoeg levert dat juist prima resultaten op. U aan het lijntje houden? Waarom? U koopt voor een vaste een A- of een volledig A&B-pakket, wij zijn er dus ook bij gebaat dat uw kind spoedig zwemmen leert. 

In iedere zwemschool of zwembad doet zo'n 25% van de kinderen er wat langer over om een zwemdiploma te behalen. Dat is bij ons niet anders, maar daar maken wij geen probleem van en wij hopen u ook niet. Kinderen voelen die sfeer.

Versnellingstraject

Anderzijds zijn er kinderen die boven het gemiddelde uitsteken, ook voor deze kinderen hebben wij een aanpak die bij hen past. Als kinderen het aankunnen of als een situatie hierom vraag, stellen wij het Versnellingstraject in werking.  

Uw kind krijgt met weinig tot geen wisseling van zwemonderwijzers(essen) te maken. In korte tijd kan uw kind zich zelfstandig door diep water begeven. Ons doel is in eerste instantie overleven. Techniek staat, in het begin, op het 2e plan.

Tijdens onze reguliere zwemuren zal uw kind beoordeeld worden op vaardigheden, uithoudingsvermogen en de uitvoering van technische zwemeigenschappen. 

Zodra wij de indruk hebben dat uw kind persoonlijk aan zijn of haar kunnen zit en er een frequente lesgang heeft plaats gevonden, gaan wij de lessen intensiveren.

Maakt u de juiste Keus? 

Kijk even op de page "Maakt u de juiste keus?" en onderneem actie. 

Voor een afspraak; s.v.p. even een bericht naar info@zwemschoolmidden.nl           


49853